TESTIMONIALS VAN KLANTEN EN COLLEGA'S

 

◆    ◆    ◆

 

Familie Blaakman

Maart 2015 Svetlana ingeschakeld om onze tuin een nieuw aanzicht te geven. Omdat de tuin lang en smal is wisten we zelf niet goed hoe en wat. Svetlana heeft voor ons een mooi ontwerp gemaakt. We hebben verschillende malen samen rond de tafel gezeten waar wij onze eigen ideeën ook konden inbrengen en Svetlana deze op haar beurt weer verwerkte in het ontwerp. Ook vele malen met elkaar contact gehad via de mail bijvoorbeeld over de bloemen, het fruit enzovoorts welk kleuren en soorten we het mooist vonden zodat we ook veel eigen inbreng hadden. Het resultaat mag er zijn, we zijn er heel erg blij mee. Onze wensen zitten er allemaal in. We wilden een overzichtelijke, rustige tuin met een veranda waar we echter nog wel wat in konden tuinieren omdat we dit graag doen. In augustus heeft hovenier P van Vuuren het ontwerp uitgevoerd en nu een jaar verder hebben we borders met bloemen in blauwtinten, een stukje moestuin, leifruitbomen, klein fruit en een veranda met schaduwdoek waar we heerlijk kunnen zitten. Kortom we zijn heel tevreden met het resultaat en de samenwerking met Svetlana hebben we als heel prettig ervaren.


Jens en Marja Hofman

We kochten vorig jaar (2014) ons huidige huis en alleen de tuin was niet naar ons zin. Niet goed wetende hoe 1 en ander aan te pakken, kwam ik bij toeval een binnenhuisarchitecte tegen en vroeg of zij een onafhankelijk iemand wist voor een tuinontwerp. Zodoende zijn we bij Svetlana terecht gekomen.
Al snel kwam ze langs en kreeg ze de opdracht een ontwerp te tekenen die aan 2 voorwaarden moest voldoen: strak en onderhoudsvriendelijk. Heel verrassend voor ons was het uiteindelijke ontwerp vooral omdat ze 1 van de terrassen op een andere plaats had getekend dan dat wij in gedachten hadden. Soms zit je zelf vast aan een bepaalde gedachte maar door haar andere kijk op onze tuin kwam zij met dit idee en aldus werd beslist. We hebben heel wat uurtjes samen gezeten en Svetlana maakt tijd om duidelijk uitleg te geven of argumenten te bespreken.
Afgelopen voorjaar is de hele tuin op de schop gegaan, alle verhardingen zijn gelegd en is het gras ingezaaid. In november volgt de verdere aanplanting. Zover zijn we al heel blij met het resultaat.

ontwerp en uitvoering van het project


Henk en Sari van der Eijk

Wij hebben in 2008 onze nieuwbouw woning op het bedrijventerrein Handelspoort betrokken en hebben toen bewust gekozen om de grond 1 jaar braak te laten liggen. In het najaar van 2009 hebben we uit enkele offerte’s gekozen voor een ontwerp van Paul van Vuuren die op ons verzoek een voortuin heeft aangelegd met voor het grootste deel bloeiende planten. Alhoewel we het een prachtige tuin vonden was hij wel heel erg bewerkelijk en ook had de tuin een heel erg drukke uitstraling.

Toen we in 2014 Svetlana ontmoeten op een netwerkbijeenkomst hebben we gevraagd of ze eens langs wou komen om te kijken wat het beste bij ons zou passen. We hadden 2 opdrachten voor haar: Ontwerp een onderhoudsvriendelijk tuin en we hadden haar het budget voorgesteld.
Ze kwam gelijk met allerlei leuke ideetjes waar wij nooit aan gedacht zouden hebben. De meerwaarde van een tuinarchitect was ons niet zo bekend maar ik zou het nu wel iedereen willen aanraden. Ze heeft voor ons een werkelijk fantastische tuin voorgesteld en we hebben haar inbreng zeer gewaardeerd. We zijn blij dat we haar adviezen hebben opgevolgd. Svetlana bijft erg betrokken bij de tuin ook na de aanleg horen we nog regelmatig van haar hoe ze vindt dat hij erbij staat. Als onze portemonnee het weer toelaat gaan we zeker ook de achtertuin door haar laten reorganiseren.

Svetlana is een heel aardige dame die zeer vakkundig is en een zeker een grote toekomst tegemoet gaat! Nogmaals hartelijk dank voor je super gemotiveerde inzet!

ontwerp en uitvoering van het project


Michel Franceschi & Wendy van de Velde

Omstreeks 2000 hebben wij onze eerste nieuwbouw woning gekocht. Het ontwerp en de aanleg van de tuin hebben we toen voor het grootste gedeelte zelf gedaan. Het was niet bij ons opgekomen om een tuinplan te (laten) maken. Over sommige delen van de tuin waren we erg tevreden, maar de rest is toch een beetje rommelig geworden.

Toen we vorig jaar (2014) voor de tweede maal een nieuwbouw woning kochten waren we er daarom al snel uit: er moest een tuinplan komen. Vanaf begin dit jaar hebben we meerdere malen samen gezeten met Svetlana om te bekijken hoe we onze nieuwe tuin in konden richten. We hadden duidelijke wensen: met name de dingen die in onze vorige tuin zo goed gelukt waren wilden we graag terug zien in het nieuwe ontwerp.

Het eindresultaat was geweldig, veel mooier dan we zelf ooit hadden kunnen bedenken. Bovendien waren al onze wensen erin verwerkt. Als we het zelf hadden gedaan waren we zeker niet op dit fraaie lijnenspel uitgekomen.

We hebben de uitvoering over twee jaar uitgesmeerd. Dit najaar hebben we het eerste deel uitgevoerd: Hoveniersbedrijf van Vuuren heeft gezorgd voor het aanleggen van de bestrating. Het is de bedoeling om in het komende voorjaar het tweede deel uit te voeren: de beplanting.

We zijn erg benieuwd hoe het er dan uit komt te zien! Wij hebben de samenwerking met Svetlana als erg plezierig en professioneel ervaren. Afspraken werden nagekomen en we hadden het idee dat er echt naar onze wensen werd geluisterd.

Svetlana bedankt!

ontwerp en uitvoering van het project


Familie Dieleman

We zijn bijzonder tevreden over het ontwerp dat je voor ons hebt gemaakt. De bestrating is ondertussen klaar en we zijn benieuwd hoe het met de beplanting in september (2014) er uit komt te zien. Heel veel bedankt voor je professionele inzet.

ontwerp en uitvoering van het project


J. Ephraim en T. van Vuuren

We hebben lang getwijfeld of we een extern plan zouden laten maken voor onze tuin of dat we zelf daarmee aan de slag zouden gaan. Uiteindelijk gekozen voor de eerste optie en ik moet zeggen dat we het inmiddels iedereen aanraden. Svetlana leidde ons op een prettige manier als vakkundig 'tuincoach' van een wilde brei onsamenhangende ideeën tot een concreet haalbaar en duidelijk plan, geheel in lijn met de uitstaling van ons huis en een mooie mix van onze beider wensen.

Onze tuin heeft een groot hoogteverschil en daarnaast hebben we een groot stuk grond bijgekocht dat bij de tuin getrokken moest worden. We hebben gekozen om alles helemaal overnieuw aan te leggen en dit vrijwel volledig zelf te doen. Het gemaakte tuinplan is een goede houvast en heeft ervoor gezorgd dat we gestructureerd te werk gaan.

Een behoorlijk gedeelte van het plan is inmiddels uitgevoerd en na elke stap zeggen we tegen elkaar: 'Daar waren we zelf nooit op gekomen'.

Professioneel, creatief, gedreven en communicatief met een spontane lach. Bedankt Svetlana!

ontwerp en uitvoering van het project


Familie Herman

Svetlana heeft precies aangevoeld wat voor soort tuin wij in onze gedachten hadden, een tuin met duidelijke structuren, en natuurlijk onderhoudsarm, in 1 woord een geweldig ontwerp. Complimenten voor de goede samenwerking.

ontwerp en uitvoering van het project


Ellen en Coert Schelfhout

Bril- en Audiostudio Mobiel Optiek
Dertien jaar geleden hebben wij onze tuin aangelegd bij ons nieuwe huis. Een lastig project omdat wij 3x een meter hoogteverschil hebben. Wij hebben ons bedrijf aan huis en een gedeelte ervan is zakelijk. Het meeste hebben we toen zelf gedaan om kosten te besparen. Maar eigenlijk is het nooit echt mooi geworden. Ook hadden we regelmatig last van wateroverlast door het hoogteverschil in onze tuin.

Een jaar geleden hebben we samen met Svetlana zitten brainstormen met de bedoeling om het te veranderen. We wilden zaak en privé meer scheiden, het strakker maken en onderhoudsvriendelijk maar wel gezellig. Een lastige combinatie, zeker met de hoogteverschillen. Svetlana kwam met heel veel mogelijkheden, ze had ook allerlei voorbeelden bij zodat we in boeken konden kijken wat mij mooi vonden. Door zo enkele malen samen te denken kwam er een geweldig plan.

Omdat we financieel gezien niet alles ineens wilden doen, hebben we de uitvoering over enkele jaren verdeeld. Svetlana dacht daarin geweldig mee. Daardoor zaten we niet in een tuin die half af was, maar was het goed integreerbaar in het bestaande.

Dit voorjaar (2014) hebben we het tweede deel uitgevoerd. Het betrof hier vooral de bestrating en de zakelijk oprit. Door haar ideeën is ons privé gedeelte nu heel strak gescheiden van het zakelijke gedeelte. Haar voorstellen voor de nieuwe aanplant hebben heel goed uitgepakt. We hebben nu een prachtig geheel, het is een strakke opzet die toch warm aandoet. Precies zoals wij graag wilden. Ze heeft heel goed geluisterd wat voor ons belangrijk was.

Het lijkt misschien duur om een tuinplan te laten maken, maar het is het alleszins waard. Alles is zo goed doordacht zodat je er voor jaren en jaren vanaf bent. En het belangrijkste is: je hebt dan echt iets wat je mooi vindt.

ontwerp en realisatie tuin


Adrie Deij

Productie & Techniek Heros Sluiskil
Bij het renoveren van een gedeelte van de toegangsweg op ons bedrijf is de tuin welke bij de ingang van ons bedrijf ligt volledig op de schop geweest voor het leggen van kabels en leidingen. Om een en ander weer een representatief aanzicht te geven hebben wij SK EXTERIORS opdracht gegeven om een nieuw ontwerp voor de tuin te maken, hetgeen heeft geresulteerd in een zeer exclusief ontwerp. Hoveniersbedrijf van Vuuren heeft gezorgd voor de aanplant en neemt ook het onderhoud van de tuin onder beheer. Een en ander is tot volle tevredenheid van Heros Sluiskil uitgevoerd.

ontwerp en realisatie groenvoorziening industrieterrein Heros Sluiskil


Paul van Vuuren

Hoveniersbedrijf Van Vuuren
Samen met Svetlana hebben we als hoveniersbedrijf afgelopen jaar verschillende opdrachten uitgevoerd naar volle tevredenheid van zowel ons als de klant. Ik heb haar leren kennen als een prettige en intelligente dame die aan één woord genoeg heeft om te begrijpen welke kant je op wilt gaan. Ze is creatief en komt met leuke en onverwachte ideeën. Ik hoop in de toekomst nog veel met haar te kunnen samenwerken.

website hoveniersbedrijf Van Vuuren


Jan Pouwelse

Hoveniersbedrijf Pouwelse tuinen
Svetlana was working within our company and we experienced her as a very nice person, hardworking and willing to learn as much as possible. No doubt that her company SK EXTERIORS will be successful.

website hoveniersbedrijf Pouwelse tuinen


Kseniya Permyakova

Ik ken weinig mensen die zo hard werken als Svetlana. Ik heb de eer gehad Svetlana te leren kennen als een gedreven professional die zeer prettig is in de omgang en uitstekend werk levert. Ik wens haar en haar bedrijf SK EXTERIORS een gouden toekomst!


Jose Zeeuwen

Svetlana heeft voor ons een heel mooi ontwerp gemaakt voor onze voor- en achtertuin. Zij heeft onze ideeën uitstekend vertaald in een mooie strakke vormgeving, die aan al onze wensen voldoet. Svetlana kwam met verfrissende ideeën en materialen die wij nog niet kenden. Zij heeft ook heel goed rekening gehouden met de architectuur van ons huis en onze tuin sluit daar nu perfect op aan. Kortom, ik kan Svetlana aan iedereen aanbevelen. Bovendien een leuke en aangename vrouw om mee samen te werken, die goed naar je wensen luistert, maar ook zelf met ideeën komt, waar je nog niet aan had gedacht.

Copyright 2013
Using Format