PRIJSINDICATIE


ontwerp


Uw tuin wordt nauwkeurig opgemeten en uw wensen worden besproken. Binnen twee weken wordt het tuinontwerp in grote lijnen uitgewerkt en op schaal op papier gepresenteerd. De materialen en planten worden indicatief gekozen en besproken. Het plan wordt ondersteund met sfeerbeelden.


uitvoeringsplan


 Wanneer wij eens zijn over het ontwerp, wordt het plan definitief uitgewerkt en worden alle materialen, afmetingen en hoogtes van de nieuwe situatie op het plan vermeld. Wij kiezen samen de materialen voor uw project. Hiervoor nodigen wij u uit om voorbeelden van verschillende materialen te bekijken.


beplanting


Afhankelijk van uw voorkeuren en mogelijkheden in de tuin worden de plantensoorten gekozen en met u besproken. Er wordt een lijst opgesteld met plantennamen, onderhoudsadvies en aantallen. Als u zelf wilt planten ipv het aan de hovenier uit te besteden, is het mogelijk een vrijblijvende offerte op te vragen bij een groothandelskwekerij. 


PRIJZEN 

Ieder project is uniek, daarom wordt er altijd een offerte voor u op maat opgesteld na een vrijblijvend gesprek. De prijs is afhankelijk van de wensen, grootte van de tuin en de moeilijkheidsgraad (denk bijvoorbeeld aan hoogteverschillen)

- ontwerp exclusief uitvoeringsplan (opmeting + tuinontwerp met sfeerbeelden) - offerte op aanvraag

- ontwerp inclusief uitvoeringsplan
(opmeting + tuinontwerp met sfeerbeelden + beplantingsplan + materialen en matenplan met werkomschrijving) - offerte op aanvraag

- uuradvies op locatie (inrichtingsadvies, snoeiadvies, beplantingsadvies) - 70 euro per uur

- andere diensten: 3D-aanzichten, technische detailtekeningen en bouwaanvragen - offerte op aanvraag

- beplanting* (los te bestellen bij groothandelskwekerij zonder inboet garantie) - prijs op aanvraag
*indien u bereid bent om zelf de planten in de grond te zetten kunnen wij u begeleiden in het bestellen van de planten bij een groothandelskwekerij en het uitzetten van planten conform de juiste plantafstandenCopyright 2013
Using Format