W E R K W I J Z E

Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Tijdens dit gesprek licht ik mijn werkwijze toe en bekijken wij samen uw tuin. Daarna stel ik aan de hand van uw wensen en tuingrootte vrijblijvend een offerte op. Daarnaast is het ook mogelijk mijn diensten in modules af te nemen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor enkel een module “tuinadvies” als het alleen gaat over het verbeteren van uw tuin.

Daarnaast is er ook een module “voorontwerp” die uitgebreid kan worden met de modules “gedetailleerd ontwerp” en “beplantingsplan”.
Kortom de offertes worden per module opgemaakt naar aanleiding van een projectanalyse. U bent daardoor altijd zeker van uw budget.O N T W E R P

Wilt u uw tuin creatief en stijlvol inrichten of er iets aan veranderen zodat u er optimaal van kunt genieten? SK Exteriors verzorgt doordachte tuinontwerpen waarbij uw wensen en voorkeuren het uitganspunt zijn. Daarnaast worden nieuwe trends en materialen geïntegreerd en helpt SK Exteriors u zo uw wensen om te zetten naar creatieve ideeën.


T U I N A D V I E S


U bent niet helemaal tevreden met uw tuin? Wij kijken graag samen met u naar de specifieke mogelijkheden om uw tuin een functionele en verfijnde inrichting te geven.


B E P L A N T I N G

Stel u bent helemaal tevreden met uw tuin, maar de beplanting laat te wensen over. Of u heeft er te veel werk aan en de planten willen maar niet groeien. Ook kan het zijn dat u het onkruid maar niet weg krijgt. Of dat het in de winter te kaal is en er te weinig bloei en kleur is in de zomer. Dan bent u aan het goede adres, want SK Exteriors biedt oplossingen voor al uw tuinproblemen, geeft beplantingsadvies en levert des gewenst ook nieuwe beplanting. SK Exteriors werkt samen met kwekers en levert planten van goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. Wij staan garant voor kwaliteit en soortechtheid van de planten en kunnen des gewenst ook volledige nieuwe beplantingsplannen voor u opstellen. V I S U A L I S A T I E

Het voor u samengestelde plan wordt gepresenteerd op papier volgens de gebruikelijke schaal. Wanneer u moeite heeft het plan te lezen en de verhoudingen op een tekening voor te stellen, kan het “platte 2D plan” omgezet worden naar een 3D plan. U ontvangt een presentatie op papier en digitaal met visualisaties die vanuit verschillende standpunten gepresenteerd worden. Bij de digitale presentatie kunt u zelfs virtueel door uw tuin wandelen!


P R O J E C T E N

SK Exteriors werkt samen met een aantal aannemersbedrijven die voor de aanleg van uw tuin kunnen zorgen. Zij worden erbij betrokken wanneer het ontwerp definitief is. Vervolgens worden de materialen en de wijze van uitvoering samen in overleg met u besproken.

SK Exteriors werkt samen met:


Team van professionals (specialiteiten: tuinaanleg, tuinonderhoud, groothandelskwekerij, interieurontwerp, styling, master in kleur, architectuur en project management)Copyright 2013
Using Format