FOODFORESTBOX

Kies je vaker voor bewuste voeding, vrij van pesticiden, gekweekt in ecologische omstandigheden en natuurlijke omgeving? Sta je stil bij de herkomst van de producten die je consumeert en hoe ze zijn gekweekt? Wil je graag zelf eetbare planten en kruiden kweken, maar wil je er niet te veel tijd en werk in steken? 

Dan is FOODFORESTBOX iets voor jou! Met liefde, passie en kennis samengesteld in drie verschillende groottes: S (klein) 2,5 m², M (middel) 5 m² en L (groot) 10 m² 

Deze pakketten bestaan uit laagstam fruitbomen, bessenstruiken, bessendragende vaste planten, keukenkruiden, eetbare bloemen, sierlijke vaste planten en zaden. Als aanvulling voor de optimale groei zit er organische bemesting, grondverbetering, bodembedekking en druppelslang bij.

Ook als je niet de nodige kennis en kunde of "groene vingers" hebt. Want de planten die wij gekozen hebben zijn overblijvende culturen die je maar één keer hoeft te planten en er daarna bijna geen omkijken naar hebt. Bovendien zit er een beplantingsplan en onderhoudsadvies bij.

Copyright 2013
Using Format