Welkom op de website van SK Exteriors, een tuinarchitect werkzaam in de regio Zeeuws-Vlaanderen (Provincie Zeeland) in Nederland en in de regio Gent (Provincie Oost-Vlaanderen) in België. Op deze website kunt u referenties bekijken en een korte toelichting vinden van de diensten die SK Exteriors aanbiedt.

SK Exteriors verzorgt ontwerpen en 3D visualisaties van buitenruimtes voor bedrijven en particulieren. Onze tuinontwerpen zijn professioneel, doordacht en gebaseerd op de laatste trends. Daarnaast staat kwaliteit en service voorop.

SK Exteriors werkt onafhankelijk. Mede hierdoor is het mogelijk de uitvoering van uw project deels of volledig zelf in te vullen, desgewenst onder begeleiding. SK Exteriors werkt samen met groothandelskwekerijen en kan voor de levering van beplanting zorgen. 

Tevens behoort het uitbesteden van de aanleg ook tot de mogelijkheden. SK Exteriors werkt namelijk nauw samen met bedrijven die des gewenst de volledige uitvoering van uw project verzorgen.

Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact op. Want, u zult nog versteld staan van de mogelijkheden die een buitenruimte u te bieden heeft!

"Mijn werk is mijn grootste passie, ik haal mijn inspiratie uit de natuur, reizen en verschillende culturen.


Mijn liefde voor tekenwerk en planten is al ontstaan in mijn kindertijd. Als vijfjarige ontdekte ik het tekenen en liet ik mijn potlood niet meer los. Daarnaast hielp ik mijn grootouders graag met het kweken van planten voor hun moestuin. Mijn creatieve persoonlijkheid en het altijd op zoek gaan naar mooie lijnen en verhoudingen heeft mijn studiekeuze bepaald. En met succes!

Na eerst mijn hoveniersopleiding in het buitenland te zijn gestart, heb ik deze in Nederland voortgezet. Eerste een praktijkopleiding in Goes. Daarna heb ik aan de Hogeschool in Gent (BE) tuin- en landschapsarchitectuur gestudeerd.

Mijn stage en werk heb ik in diverse landen uitgevoerd. Hier heb ik te maken gehad met veel uiteenlopende ontwerpstijlen. Inmiddels heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld die je het beste kunt omschrijven als strak, rustig en minimalistisch die gelijktijdig chic en rijk is aan verschillende beplantingssoorten"

Svetlana Kozlovskaya

TUIN- EN LANDSCHAPSARCHITECT, 3D VISUALIZER

SK EXTERIORS

Copyright 2013
Using Format